Wandelen

 

 

Wandelen in een bosrijke omgeving

Rondom de brasserie kun je prachtig wandelen door het bos en langs de roeivijver. Ga jij wandelen met je trouwe viervoeter? Ook de hond is voor en-/of na de wandeling welkom op ons terras of in het restaurant. 

Ben je op zoek naar wandelroutes, neem dan hier een kijkje.

Wandelen mindervalide

Bij de brasserie zijn twee mindervalide parkeerplaatsen. Hier is ook gelijk het infobord en het startpunt van de wandelroute. Door de verharde paden is deze route goed toegankelijk voor mensen met een rolstoel, scootmobiel, rollator of kinderwagen. De route is bewegwijzerd met twee verschillende paaltjes (groen=scootmobiel, blauw=rolstoel). 

scheidingslijn.png

Bekijk hier onze

menukaart

Bekijk menu

Ontdek onze mogelijkheden

Ook als je iets te vieren hebt, zoals een verjaardag, jubileum, maar ook voor alle mogelijke feesten, partijen, bruiloften, communies, vrijgezellenavonden, jaarvergaderingen, teambuilding, BBQ-feestjes, wandel- en fietsarrangementen en nog veel meer is Brasserie Steinerbos de locatie bij uitstek. Ons spontane en ervaren team denkt graag met je mee om uw feest te laten slagen en draagt zorg voor de uitvoering ervan; wij maken jouw evenement graag extra bijzonder.