Restaurant en zaalverhuur

 

Wil jij binnenkort een feestje, borrel, koffietafel, zakelijke bijeenkomst of een ander evenement organiseren? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij hebben naast ons restaurant nog twee andere ruimtes beschikbaar, waar jij samen met je gezelschap terecht kan.

 

 

Jachtkamer

De Jachtkamer is ons restaurant, waar je spontaan kan binnenlopen of kan reserveren voor een tafeltje. Wil jij reserveren voor lunch of diner voor een groep van 10 personen of meer, dan vragen wij of je een mailtje wil sturen, wij geven dan een keuzemenu door waar jij met je gezelschap uit kan kiezen. 


 

Boskamer

De Boskamer is onze grote zaal, waar feestjes en partijen georganiseerd kunnen worden. In de boskamer kun je terecht met een gezelschap van 15 tot 100 personen. Er zijn zitplaatsen voor ongeveer 60 personen. Onze Boskamer heeft ook een privé terras. Stuur ons bij interesse een mailtje en dan plannen wij graag een afspraak met je in om alle mogelijkheden persoonlijk te bespreken. 
 

Wijnkamer

De Wijnkamer is onze kleine zaal, waar gezelschappen van 8 tot 18 personen terecht kunnen. Perfect voor een privé lunch of diner. De tafelindeling kunnen wij inrichten zoals jij dat wil. Van een blok tot twee lange tafels. 


 

Bekijk hier onze

Menukaart

Bekijk menu

Ontdek onze mogelijkheden

Ook als je iets te vieren hebt, zoals een verjaardag, jubileum, maar ook voor alle mogelijke feesten, partijen, bruiloften, communies, vrijgezellenavonden, jaarvergaderingen, teambuilding, BBQ-feestjes, wandel- en fietsarrangementen en nog veel meer is Brasserie Steinerbos de locatie bij uitstek. Ons spontane en ervaren team denkt graag met je mee om uw feest te laten slagen en draagt zorg voor de uitvoering ervan; wij maken jouw evenement graag extra bijzonder.