Restaurant en zaalverhuur

 

Wil jij binnenkort een feestje, borrel, koffietafel, zakelijke bijeenkomst of een ander evenement organiseren? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij hebben naast ons restaurant nog twee andere ruimtes beschikbaar, waar jij samen met je gezelschap terecht kan.  Onze Eventmedewerker en het ervaren team denken graag met je mee om jouw evenement te laten slagen en dragen zorg voor de uitvoering ervan; wij maken jouw evenement graag extra bijzonder. 
 Neem vrijblijvend contact op met onze Eventmedewerker en ontvang een offerte op maat.

 

 

Jachtkamer met terras

De Jachtkamer is ons restaurant, waar je spontaan kan binnenlopen of kan reserveren voor een tafeltje. Wil jij reserveren voor lunch of diner voor een groep van 10 personen of meer, dan vragen wij of je een mailtje wil sturen, wij geven dan een keuzemenu door waar jij met je gezelschap uit kan kiezen. Voordat je onze Jachtkamer binnenloopt, bevind je je op ons buitenterras.


 

Boskamer met terras

De Boskamer is onze grote zaal, waar feestjes en partijen georganiseerd kunnen worden. In de boskamer kun je terecht met een gezelschap van 15 tot 100 personen. Er zijn zitplaatsen voor ongeveer 60 personen. Onze Boskamer heeft ook een privé terras. Stuur ons bij interesse een mailtje en dan plannen wij graag een afspraak met je in om alle mogelijkheden persoonlijk te bespreken. 
 

Wijnkamer

De Wijnkamer is onze kleine zaal, waar gezelschappen van 8 tot 18 personen terecht kunnen. Perfect voor een privé lunch of diner. De tafelindeling kunnen wij inrichten zoals jij dat wil. Van een blok tot twee lange tafels. 


 

 

 

Ben je op zoek naar een locatie voor meer dan 60 zitplaatsen of meer dan 100 personen in één ruimte? Dan kun je ook terecht in Steinerbos Belevenispark. Er zijn verschillende locaties, zowel binnen als buiten beschikbaar voor grote groepen. Stuur voor meer informatie een mail.

Bekijk hier onze

Menukaart

Bekijk menu

Ontdek onze mogelijkheden

Wil jij  binnenkort een evenement organiseren? Dan is Brasserie Steinerbos de locatie bij uitstek. Onze eventmedewerker en  het ervaren team denken graag met je mee om jouw feest te laten slagen en dragen zorg voor de uitvoering ervan; wij maken jouw evenement graag extra bijzonder. Je kunt bij ons terecht voor feestjes en partijen, zoals een verjaardag, jubileum of vrijgezellenfeest, maar ook voor zakelijke bijeenkomsten en koffietafels.

Neem vrijblijvend contact op met onze Eventmedewerker en ontvang een offerte op maat.